Levering

De leveringen gebeuren, na bevestiging van de bestelling door Honingwinkel en de aanvaarding van de betaling door het orgaan belast met de transactie, binnen een termijn van 2 werkdagen nadat de bestelling geplaatst us binnen België en Nederland.

Door het plaatsen van een bestelling, engageert de klant zich voor de regeling van ontvangst van de goederen, alle belastingen, rechten en andere huidige toekomstige kosten te wijten aan de titel van levering van de bestelde goederen. De solidaire aansprakelijkheid van Honingwinkel kan in dat opzicht niet spelen.

De levering gebeurt hoofdzakelijk door Bpost. Geen enkele compensatie kan geclaimd worden aan Honingwinkel in geval van laattijdige levering.

Bij de ontvangst van de bestelde goederen moet de klant of de bestemmeling de goede staat van het geleverde goed nagaan en kennis nemen van de gebruiksvoorwaarden en instructies die aan hem werden verstrekt.

Als het pakket niet ontvangen is ondanks de verschillende (2) passages van de vervoerder, krijgt de klant een melding in de brievenbus waarmee hij of zij het pakket zelf kan ophalen in het aangewezen postkantoor.

De koper dient de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te controleren. Indien de geleverde producten niet precies overeenstemmen met de bestelling, een gebrek vertonen (een breuk bijvoorbeeld), of onvolledig zijn, dient de koper onmiddellijk Honingwinkel per e-mail (of contactformulier op www.honingwinkel.nl) te verwittigen. De klant kan in dit geval gebruik maken van het ‘herroepingsrecht’, zie bij het puntje hieronder)

Klanten of de bestemmelingen van de goederen onthouden zich van elke gedeeltelijke of gehele wederverkoop.

De verzendkost voor leveringen binnen België en Nederland bedragen €4,70. Dit wordt nogmaals weergegeven alvorens u uw bestelling afrondt en overgaat tot betaling.

Retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@groothandelbijenproducten.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen. Klik op de volgende link voor het Formulier voor herroeping

  • België: € 4,70
  • Nederland: € 4,70
konya ceza avukati konya bosanma avukati

Hoofdmenu