Het ontstaan van Honingwinkel en de doelstelling van dit initiatief.

Het ontstaan van deze website hebben we te danken aan een gesprek in de tuin met de kinderen. We hebben namelijk onze eigen kasten en genieten elke jaar van de geweldige producten die door onze bijen worden geproduceerd. Direct puur uit de natuur zonder enige vorm van toevoegingen. Wat we over hadden hebben we elk jaar gedeeld onder familieleden en vrienden. Omdat de vraag naar onze honingproducten steeds groter werd hebben we met de kinderen besloten om te beginnen met een website met alleen maar honingproducten van goede kwaliteit in ons assortiment.

Daarnaast is het runnen van een website is een  leuke hobby. Het verdienen van geld is echter van secondair van belang, omdat een behoorlijk geziensinkomen voldoende gewaarborgd is.

Na goed onderzoek naar producten in Nederland en België zijn we gekomen tot de selectie van producten die we nu hebben. In de loop van de tijd zouden we het aanbod kunnen vergroten indien we ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit goed is en de verhouding tussen kwaliteit en prijs is gewaarborgd is.

De reden hiervoor is, omdat we geloven in de meerwaarde van honing en honingproducten voor de gezondheid van mensen…

Tot slot, willen we de helft van de winst die we via dit initiatief realiseren, aanwenden voor sociale doeleinden.

Koop bij Ons Help Zwarte Bijen Terugkomen
Bestel bij ons en helpt ons daarmee om Nederlandse Zwarte Bijen terug te brengen in de Nederlandse natuur en steun de verduurzaming van de bijenteelt!
Wanneer u bij ons koopt, gaat namelijk de helft van de winst naar projecten om originele Nederlandse zwarte bijen terug te halen naar Nederland en op deze wijze bij te dragen aan het herstel van de Nederlandse natuur. Behalve in Tessel en Terschelling moet in de rest van Nederland de inheemse zwarte bij helaas als uitgestorven worden beschouwd.

konya ceza avukati konya bosanma avukati

Hoofdmenu